Mistä löytää halvin pikavippi?

Pikavippi netistä

Pikavippi, tai “pika vippi“, on netistä haettava laina jonka saa nopeasti tilille. Pikavippi yhdistetään vielä lainaan, jota pystyy hakemaan suoraan tekstiviestillä. Tekstiviestillä lainaa ei saa enää mistään, koska jokainen hakija täytyy aina tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Puhelimen selaimella lainaa voi siis hakea, mutta tekstarihakemus ei enää kelpaa. Tekstiviestihakemukset johtivat aikoinaan väärinkäytöksiin, kun ihmiset haki toisten nimissä lainaa. Tämä johti lakumuutokseen ja näinä päivinä kaikki asiakkaat ajetaan verkkopankkitunnistautumisen kautta ennen kuin pääsee itse hakemukseen.

Pikavippien hinnat ovat tulleet kunnolla alas. Kun pikavipit tuli markkinoille vuonna 2005, oli korkoprosentit usein ainakin 100 prosentissa. Sama tarina jatkui pitkään, mutta syyskuussa 2019 tuli muutos joka toi korot alas. Korko-ja kulukatto tuli silloin voimaan. Moni vippifirma löi luukut kiinni, mutta moni firma tarjoaa edelleen lainaa pienellä korolla. Esim. Ferratum ja Vivus ovat luotettavia firmoja josta saa lainaa nopeasti tilille. Ferratumilla on myös tarjous uusille asiakkaille. Saat lainan käyttöösi ilman korkoa tai kuluja 30 päivän ajan jos päätät ottaa heiltä pikavipin.

Pikavipin saa aina heti käyttöönsä jos täyttää hakemuksen päiväsaikaan. Ennen hakemusta kannattaa kuitenkin tarkistaa mitä pankkia lainapalvelu käyttää. Jos lainafirma käyttää vain yhtä pankkia, voi siirrossa kestää pari pankkipäivää. Jos lainafirmalla on monta pankkia tai juuri se pankki mitä itse käytät, siirtyy laina tilillesi heti. Pankin sisäiset siirrot näkyvät aina melkein heti kun siirto on tehty. Pikavippi kannattaa siis hakea aina päivällä, jotta asiakaspalvelu ehtii käsitellä hakemuksesi ja siirtää rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Jos haluat hakea pikavipin helposti ja samalla löytää halvin laina, voit käyttää lainanvälittäjää. Lainanvälittäjän sivulla täytät lainahakemuksen normaalisti. Välittäjä lähettää sen jälkeen hakemuksesi monelle eri lainafirmalle, jotka käsittelevät hakemuksesi heti. Saat kaikki vastaukset näkyviin suoraan lainanvälittäjän palveluun. Jos löydät sopivan laina, voit viimeistellä hakemuksen lainanmyöntäjän sivulle. Siihen tarvitset aina myös verkkopankkitunnukset. Välittäjän käyttäminen on aina ilmaista ja ei sido sinua mihinkään. Voit myös hylätä kaikki tarjoukset jos laina on mielestäsi liian kallis.